Bucketlist Bestemmingen In Europa : Deze 23 Activiteiten Moet

Published Dec 27, 21
9 min read

Stedentrip In Europa Met Kinderen: Tips En Ervaringen

Populaire internationale stedentrips Europa heeft talloze mogelijkheden voor een stedentrip. Dit maakt het soms lastig om er één te kiezen. Ons doel bij Omio is om reizen zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom helpen we je graag om de krenten uit de pap te halen. Top 100 stedentrips in Europa Op basis van ons uitgebreide onderzoek hebben we 100 steden voor een stedentrip geselecteerd.

De scores samen vormen een top 100 van stedentrips in Europa. Bekijk de onderstaande afbeelding voor de resultaten: Our Picks: 10 uitgaanssteden om de bloemetjes buiten te zetten We gaan allemaal graag wel eens een stapje in de wereld zetten: beetje stoom aflaten, gezellig met vrienden zijn of de dansbenen nog eens losgooien.

Enkele Nederlandse steden hebben zich al op de kaart geplaatst wat betreft uitgaan, maar ook in de rest van Europa zijn er een aantal steden waar party animals zich helemaal kunnen laten gaan. Wij zetten 10 uitgaanssteden op een rijtje waar pret en plezier verzekerd zijn, en waar je weet dat je vanavond niet op tijd thuis zal zijn! 1.

Stedentrip Europa Aanbieding

Er is een grote verscheidenheid aan plaatsen om uit te gaan; van kleine gezellige kroegen voor een biertje tot grote clubs om te dansen tot in de vroege uurtjes. Er is altijd wel wat te doen, en een volledig overzicht kan men best online raadplegen op de website van om te zien waar jij graag de nacht doorbrengt.

Op stedentrip in Europa: de leukste steden - Reisgenie6x Leuke steden in Europa voor een citytrip - Vacansoleil


3 plaatsen om uit te gaan: Maassilo is een oude graansilo omgebouwd tot club waar er nu allerlei evenementen met verschillende soorten muziek georganiseerd worden. Afhankelijk van het programma kan je er terecht voor house, techno, hardcore etc. Toffler is een technoclub die zich ondergronds bevindt en in het centrum van de stad gelegen is.

En bovendien zijn er bloody mary’s, perfect voor je hangover! 2. Amsterdam, Nederland Amsterdam, als hoofdstad van Nederland, is de ideale plaats om de spreekwoordelijke bloemetjes buiten te zetten. Er is een feestje voor iedereen, of je nu een leuke bar of grote discotheek verkiest, en uitgaan kan 24/7. Bovendien zijn er in alle muziekstijlen wel wat evenementen voorzien.

Stedentrip Europa Leukste Steden

Je kan er lekker eten, werken, naar vintagemarkten gaan of ‘s avonds lekker clubben. Warehouse Elementstraat is gelegen in de industriële wijk in het westen van Amsterdam. In deze industriehallen werd er al muziek gemaakt in begin jaren 90, en ook vandaag de dag kan je er terecht voor de Nederlandse undergroundscene.

00u dus je kan er de hele dag terecht! 3. Luik, België Luik is een levendige stad en de wijk Le Carré is het centrum van dit feestgedruis. In dit gebied vind je meer dan 40 cafés, die in de weekends goed gevuld zijn door feestgangers, want Luikenaren houden van een goede party - stedentrip Zwitserland.

3 plaatsen om uit te gaan: Le Cadran is een club van 2800 vierkante meter in het centrum van Luik en bestaat uit 3 kamers met ieder hun eigen unieke karakter. De hele club ligt ondergronds en was vroeger een tunnel. De line-up is vaak indrukwekkend en de muziek is meestal vrij toegankelijk.

Stedentrip Met Trein Europa

6x Leuke steden in Europa voor een citytrip - Vacansoleil10 x leuke bestemmingen voor orginele stedentrip in Europa Stedentrip, Europa reizen, Reizen door europa


Pik er een leuk concertje mee of maak de dansvloer onveilig! TANZ biedt je stevige technomuziek, om de ziel uit je lijf te dansen. Ze organiseren vaak ook feestjes op donderdag, dus zij die tijdens de week graag een stapje in de wereld zetten, zijn hier aan het juiste adres! Dress Code: hipster - vakantie Dublin Ierland.

Hoewel Haçienda niet meer bestaat, en Acid House en Rave niet meer de stromingen zijn die ze vroeger waren, is Manchester ze nog niet vergeten – hun spirit leeft immers verder in het nachtleven en de cultuur. Daarbij staat er een hele generatie van nieuwe muzikanten klaar, die de sound van Manchester diep zullen beïnvloeden! 3 plaatsen om uit te gaan: Twee clubs kunnen gevonden worden in de bekende wijk Northern Quarter, namelijk Band on the Wall en Mint Lounge.

Deze drie clubs programmeren zowel live muziek als dj’s. Dress Code: Waar je zin in hebt! De beste evenementen in Manchester geven er niet zo veel om en hebben ook geen strikte dresscode. Als je je graag mixt met de locals ga dan voor een pet en sweater (maar kijk hiermee uit indien je graag in wat meer mainstream clubs wilt binnen geraken).

Stedentrip Europa Met Auto

Typisch drankje: Een biertje van een van de Manchester’s vele pubs. Perfecte plaats voor een katerontbijt: Bezoek de volgende dag de Koffee Pot, voor een full-English breakfast, dat je kater in no time zal doen verdwijnen! 5. Bologna, Italië Bologna is een relatief kleine stad in vergelijking met andere Italiaanse steden, maar het is de place to be om te feesten! Haar beroemde universiteit trekt duizenden studenten aan, en daarbij is het een geliefde bestemming voor een Erasmusstudenten.

Daarbij is iedereen erg open en vriendelijk, en maak je er snel nieuwe vrienden! 3 plaatsen om uit te gaan: Link is de beste discotheek in de stad als je op zoek bent naar wat techno, house of Grunge. De deuren gaan open rond 22:00 en dansen kan tot 05:00.

Leuke stedentrips in Europa: de ultieme lijst!   Holidayguru.nl   Stedentrip,  Reizen door europa, Europese reizenDe leukste trekpleisters tijdens een stedentrip Zagreb


Het programma is beschikbaar online. Cantina Bentivoglio is de plaats voor fans van lekker eten, goede wijnen en de deuntjes van jazz muziek. De Cantina Bentivoglio sluit om 02:00, en het is best op voorhand een tafel te reserveren. Dress Code: De manier van kleden in Bologna is meestal erg gemakkelijk en easy going.

Stedentrip Natuur Europa

Hou het dus casual! Prijs: € 10 – 20, afhankelijk van welke club je verkiest. Meestal is hier wel een drankje bij inbegrepen. Feestjes van de universiteit werken met een all you can drink formule: je betaalt aan de ingang en geniet voor de rest van de goedkope cocktails! Typisch drankje: De Moscow Mule is tegenwoordig erg aan populariteit aan het winnen.

Frankfurt, Duitsland Ondanks de relatief bescheiden grootte van de stad, staat Frankfurt bekend om haar rijke mix van entertainment en nachtleven. De stad biedt een gevarieerd aanbod van clubs en bars – met muziekstijlen van techno tot jazz. Liefhebbers van clubs komen uit de hele wereld, om te kunnen genieten van het Frankfurtse nachtleven.

Voor mainstream clubbing kan je terecht in de Club 101, die op de 25e verdieping gelegen is en een schitterend uitzicht op de stad biedt. De levendigste straat in Frankfurt is zonder twijfel de Hanauer Landstrasse, met verschillende clubs die hier gelegen zijn. Andere gebieden met een grote concentratie bars zijn Innenstadt, Bornheim of Bockenheim en Nordend.

Stedentrip Europa Top 10

Sommige clubs zijn wat chiquer, en daar probeer je best niet op je sneakers binnen te komen. De meeste plaatsen in Frankfurt geven er echter niet zo veel om. Prijs: € 8 – 15, afhankelijk van het evenement en de dj’s. Typisch drankje: Een typisch drankje van Frankfurt is Ebbelwoi, een variant van cider.

De meeste plaatsen kan men vinden aan de Schweizer Strasse in Sachsenhausen, Textorstrasse, Berger Strasse in Bornheim, rond de Fressgass en de Alte Oper aan de rivier. 7. Saint-Tropez, Frankrijk Het begon allemaal als een klein kustresort in de jaren 50, dat al snel bekend werd bij de Franse acteurs en zangers die hier rustig hun vakantie wilden doorbrengen.

Het verschil is dat het niet meer zo rustig is. Alles is er extreem duur en je moet toch de nodige centen op zak hebben om hier een avond uit de bol te kunnen gaan. Maar dit maakt het natuurlijk ook grappig voor velen, die graag de Saint-Tropez spirit komen opsnuiven.

Stedentrip Europa Vliegen

Een goede locatie hiervoor is BLEU. Ierland. Een club die zeker een bezoek waard is is de l’Esquinade club. Een beetje moeilijker om binnen te geraken is de Les caves du Roy, maar wie niet waagt niet wint? Dress Code: Het is niet alleen een cliche, maar een levensstijl: St. Tropez draait om zien en gezien te worden.

Ze zou zelfs de naam uitgevonden hebben. 8. Zaragoza, Spanje Zaragoza is een zonnige stad in Spanje, waar je terecht kan in de vele cafés en discotheken voor een avondje stappen met je vrienden. Ieder genre muziek heeft haar eigen plaats gevonen in de stad, van mainstream tot pop en rock, soul en elektronische muziek.

La Lata de Bombillas is de locatie om een concertje mee te pikken: ze programmeren verschillende artiesten, het programma kan je online uitchecken. Mile end is een grote club die verschillende dj’s aanbiedt met ieder hun eigen stijl, en het is tot laat geopend voor de echte nachtraven. Dress Code: Er is geen echte dress code in de bars en clubs.

Top 10 Steden Voor Een Goedkope Citytrip In Europa

In discotheken en clubs betaal je nooit meer dan € 12. Typisch drankje: Feestvierders in Zaragoza zetten meestal de avond in met bier, en ruilen dit later in voor rum of whisky met cola. Perfecte plaats voor een katerontbijt: La Rueda is de perfecte plaats voor een goed ontbijt tegen de kater, waar je bovendien mede feestvierders de volgende ochtend terug ziet verschijnen.Ischgl, Oostenrijk Ischgl is een ideale locatie voor wintersport in de Oostenrijkse Alpen. Het is dan misschien niet de traditionele party stad zoals andere grootsteden in de wereld, maar de stad staat wel bekend als Europees Apres-Ski Mekka. De beeste feestjes vinden dus plaats tijdens de winter, en er zijn vaak enkele bekende muzikanten die het skiseizoen openen.

Als je graag celebrities uitcheckt is dit de geschikte locatie, maar denk er wel aan dat je portemonnee het ook moet aankunnen. Muziek varieert van elektronisch tot folklore. De Champagnerhütte is, niettegenstaande wat de naam zou vermoeden, niet gewoon een simpele hut waar ze champagne serveren. Het is een après-ski hut, pub, wijnbaar en nachtclub – allemaal in een.

45x Leukste Stedentrips In Europa

Stedentrip naar Oost Europa: 5 mooie steden - StedentripDirect.nlUltieme Top 15 Mooiste Steden In Europa 27vakantiedagen


Posthöndl is een discotheek gelegen in het centrum van Ischgl en staat bekend om haar speciale vibe gecreëerd door de exotische mix aan items en meubelstukken vanover de hele wereld. Dress Code: Denk eraan dat het er koud is en dat een warme jas en broek zeker van pas kunnen komen.

Stedentrip naar Oost Europa: 5 mooie steden - StedentripDirect.nl10 stedentrips in Europa die eens wat anders zijn dan Berlijn of Parijs


Mykonos, Griekenland Mykonos is niet alleen wereldwijd bekend omwille van haar prachtige stranden, ook het bruisende nachtleven en de extravagante feestjes waar topdj’s vaak hun beste platen laten horen gaven Mykonos de bijnaam ‘Ibiza van Griekenland’. En het leuke is dat je hier overdag evenveel mogelijkheden vindt om te feesten dan ‘s nachts.

Navigation

Home